Et friskbagt brød med sprød krumme passer til det hele.
Opskrift er inspireret af Fru Hall´s blog - opskriften findes under billederne
10 g gær
6 dl vand
1 spsk honning
3 tsk salt
1 dl skyr eller youghurt
800 g mel
Dejen blandes og æltes i ca 20 min - lang tid med det er det hele værd. Den skal være lidt våd når den forsigtigt lægges i en skål og dækkes med film. Jeg har den i køleskabet natten over, men man kan sikkert også nøjes med en 6-7 timer.
Næste dag fuld skrald på ovnen med en bageplade i - når ovnen er varm tages bagepladen ud - bagepapir på og dejen tippes forsigtigt over på bagepladen - ikke rode for meget med den, da de gode luftbobler så vil forsvinde.
Ovnen sættes på 200 gr når brødet sættes ind og bages i ca 20-25 min.
HUSK det er ikke klar før det lyder hult ved let banken i bunden.
God fornøjelse
Uhm.. ser godt nok lækkert ud.
SvarSletFlot sofabord i forrige indlæg. Beton er et dejligt materiale, hvorder kan komme så meget fint ud af.
Kærlig hilsen Anette
Hej
SletTak skal du have, det smager også rigtig godt!
Beton er genialt og det er rigtig ærgerligt jeg bor så langt væk fra dig, kunne da godt lige bruge lidt beton-hjælp ..
God søndag
Annette
Sikke dog et fantastisk indlæg. Elsker en sprød krumme. Så kan love dig for at dette brød skal afprøves:)
SvarSletRigtig skøn søndag
Charlotte
Hej Charlotte,
SletTak skal du have - det smager rigtig godt og passer bare til det hele ...
God fornøjelse og god søndag
Annette
Hej Anette.Det brød skal da afprøves.Altid dejligt med nogle nye opskrifter.
SvarSletSå tak for opskriften Knus Jette
Hej Jette - god fornøjelse
Slet