onsdag den 22. juni 2016

Burritos - serveret på Green Gate Spot Green

De er lækre, nemme og smager godt. Serveret på Green Gate gør det kun mere hyggeligt, hvis I spørger mig.
Dagen efter er de gode samtidig med de er nemme at have med istedet for madpakken. Vi laver altid min. dobbelportion da de fungere rigtig godt i en travl familie men sultne teenagere på vej til sport.

Opskriften er herunder



Burritos 8 stk

Pandekager bages med lidt citron eller lidt øl 
4-5 søde kartofler
1 løg
1 rød peber
lidt jalapenos efter smag
1 tsk spidskommen
1 tsk chilipulver
salt og peber
1 håndfuld frisk koriander (hakkes)
1 ds sorte bønner
1 lime
cheddar ost
kylling/andet kød efter eget ønske
krydres med spidskommen, chili, salt og peber efter smag eller brug en "snydepose" burritos krydderi fra Santa Maria

Tænd ovnen på 250 gr
Skræl kartoflerne og skær dem i tern, løg og peberfrugt renses og skæres i tern. Dette kommes i en skål, hvor der tilsættes olie, spidskommen, chili, salt og peber. Når det er rørt godt sammen lægges det på en bradepande og sættes i ovnen i 20 min.

De sorte bønner hældes i en sigte og skyldes, når de er dryppet af kommes de i en skål, hvor den hakkede koriander og saften fra limefrugten tilsættes. Det blandes godt, står og trækker til alt andet er klar.

Pandekagerne bages mens man tilbereder kødet efter eget ønske.

Kartoffelblandingen tages ud og køler/venter - kan sagtens vente på man bliver klar med pandekager og kød.

Nu blandes kartoffelblandingen med bønne/koriander/limeblandingen i en stor skål og blandes med cheddar osten (mængde efter eget ønske)

Så tar man et stykke staniol, en pandekage og lægger blandingen i en aflang bunke på midten - lidt kød ovenpå. Lukker panden i siden først hvorefter den rulles lidt stramt (ligner en stor forårsrulle)

Når alle Burritos er klar, sættes de i ovnen på 200 gr i 15 min. og er klar til servering.

Man kan med fordel servere guacamole og tacosauce.

God fornøjelse!




2 kommentarer:

  1. Uhmm, det må prøves 😊 Tak for inspiration.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne, selv tak jeg kun sige - du hjælper godt på vej med din blog med masser af lækre opskrifter
      God dag
      Annette

      Slet