Lækre, lette og friske ...
125 g smør
150 g sukker
3 æg
175 g mel
1 tsk bagepulver
250 g rabarber
1 ½ tsk vaniliesukker
100 g hvid chokolade
Rens rabarberne og skær dem i skiver 1 cm
Smør og sukker røres sammen - æggene tilsættes et ad gangen
Mel, bagepulver og vaniliesukker sigtes i dejen
Den hvide chokolade hakkes og vendes i sammen med rabarberne
Bages v 180 gr i 20 min
De kan pyntes rigtig flot med frosting, men det bryder familien og jeg os ikke om, så derfor blev til en lille blomst i stedet for.
PS. de er fryse egnet - meget lækkert
Uhmm,hvor ser det fint og lækkert ud!
SvarSletHej Anne,
SletTak det er virkelig hyggeligt at du kigger forbi - tak for det og din kommentar
God aften
Annette
Hej Annette.Uha !!! det lyder som nogle rigtige lækre muffins.
SvarSletOg nu er mine rabarber ved at vokse fint.
Så tak for en skøn opskrift.
Og nu er du kommet på min blogliste.
God aften Knus Jette
Hej Jette
SletHvor er du sød, tak fordi du kiggede forbi samt din kommentar
God aften
Mums de ser lækre ud. Dem må vi vist prøve, når rababerne er kommet lidt længere frem :-)
SvarSletKærlig hilsen Anette
God fornøjelse ... lækkert med nye friske rabarber
SletGod søndag
Annette