lørdag den 14. oktober 2017

Weekendtur til Læsø - Islandske heste og saltsyderiet

En weekend sent i september tog en veninde og jeg turen til Læsø for at se øen fra hesteryg og komme en tur i saltsyderiet.


Vi ankom til Læsø med færgen og kørte direkte til Lærkely Hotel, som er en gammel velholdt gård med egen lækker restaurant, der var godt besøgt. ( billede herunder).

Omklædning foregik i en fart da første ridetur i plantagen var indenfor den næste time. Lørdag skulle vi ud på længere ridetur med frokost i skoven med lækre boller var bestilt fra restauranten - solen skinnede, hestene græssene, mens vi alle fik en velfortjent pause. - vi havde håbet på godt vejr, så vi kunne have fået en tur med FULD FART på stranden, men det blæste og var højvandet - øv.
Hos Fædrelandet  (billeder herunder) er hestene i fokus, de har de bedste betingelser og der bliver nusset om alle hver og en. Annette og Per som driver stedet sørger for at alle får en god tur - hest og rytter passer sammen i temperament. Er man helt vild med heste omkring sig, kan man leje en lejlighed på gården med eget køkken og bad.Saltsyderiet  (billeder herunder) skulle også besøges den sidste dag inden vi skulle med færgen. Der gives en fin gennemgang af hele processen på en kort og fin måde. Vi var også forbi den gamle købmandsgård, hvor de sælger salt i mange varianter. Skulle man komme forbi en sommerdag er der pandekagehus og en rigtig god legepladsEn rigtig god weekend i godt selskab.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar