lørdag den 9. april 2016

Muffins med rabarber og hvid chokolade

Lækre, lette og friske ...




125 g smør
150 g sukker
3 æg
175 g mel
1 tsk bagepulver
250 g rabarber
1 ½ tsk vaniliesukker
100 g hvid chokolade

Rens rabarberne og skær dem i skiver 1 cm 
Smør og sukker røres sammen - æggene tilsættes et ad gangen
Mel, bagepulver og vaniliesukker sigtes i dejen
Den hvide chokolade hakkes og vendes i sammen med rabarberne

Bages v 180 gr i 20 min

De kan pyntes rigtig flot med frosting, men det bryder familien og jeg os ikke om, så derfor blev til en lille blomst i stedet for.

PS. de er fryse egnet - meget lækkert




6 kommentarer:

  1. Uhmm,hvor ser det fint og lækkert ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne,

      Tak det er virkelig hyggeligt at du kigger forbi - tak for det og din kommentar
      God aften
      Annette

      Slet
  2. Hej Annette.Uha !!! det lyder som nogle rigtige lækre muffins.
    Og nu er mine rabarber ved at vokse fint.
    Så tak for en skøn opskrift.
    Og nu er du kommet på min blogliste.
    God aften Knus Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jette
      Hvor er du sød, tak fordi du kiggede forbi samt din kommentar
      God aften

      Slet
  3. Mums de ser lækre ud. Dem må vi vist prøve, når rababerne er kommet lidt længere frem :-)
    Kærlig hilsen Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. God fornøjelse ... lækkert med nye friske rabarber
      God søndag
      Annette

      Slet